Rekonstrukce vstupních prostor

Projekt přestavby vstupu a nástavby terasy areálu Salesiánského centra si klade za cíl zlepšení efektivity a bezpečnosti provozu, zlepšení přístupnosti a odstranění bariér.

studie-vstup1.JPG

Nová recepce se má stát centrálním uzlem celého domu, který umožní vstup do prostor střediska mládeže, do kostela a přilehlých prostor a bezbariérově zpřístupní horní podlaží.studie-vstup2.JPG

Realizace stavby je plánována na roky 2018 - 2019.

Podklady pro architektonickou studii byly vytvořeny v pracovních skupinách tvořených farníky, salesiány, zaměstnanci střediska mládeže. Výsledkem je návrh Ing. Arch. Ladislava Svobody, který si můžete prohlédnout po stažení ve formátu pdf.

Cekový rozpočet stavby přesahuje 15 mil Kč. Rekonstrukce totiž obnáší náročné bourací práce a nový výtah.

Na projekt přestavby můžete přispět na sbírkový účet vedený u FIO banky: 2701348797/2010.

Pro potvrzení o přijetí daru prosím uveďte kontakt do zprávy pro příjemce.

Více informací: 
Václav Jiráček stredisko@sdb.cztel: 731 604 362
Eva Špačková spackova@sdb.cz, tel: 734 648 946